Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szurkolói bolt, azaz egy webáruház a szurkolóknak

Vitathatatlan tény, hogy a mai világban a férfiak számára a legizgalmasabb elfoglaltság a focinézés, illetve maga a foci, mint sport. Akár saját maguk rúgják a bőrt, vagy gyermekeik igyekeznek megvalósítani apuka elmaradt álmát, vagy csupán egy fociimádó baráti kapcsolatról essék szó, minden kétséget kizárva, hatalmas sikere van egy olyan üzletnek, ahol a futball világával kapcsolatosan szinte mindent, meg lehet vásárolni.

Egy focival kapcsolatos tárgyakat, relikviákat árusító üzletben még a nem rajongók is biztosan találnak olyan ajándékokat, amit szívesen vásárolnak meg egy kedves, szurkoló barátjuknak. Éppen ezért találunk ma már ilyen szurkolói boltot, hogy azok nemes egyszerűséggel kielégítsék az emberek ebbéli vágyait. Mert amiket itt lehet megvenni, azokat a tárgyakat másik, egyszerű ajándék boltokban biztosan nem tudjuk beszerezni, hiszen direkt erre specializálódott boltról van szó, illetve emiatt jöttek létre a kizárólagos szurkolói üzletek. Itt aztán olyan Kánaán várja a betévedt, vagy szándékosan betérő nézelődőt, vásárlót, hogy talán még a szája is tátva marad, legalábbis ez első alkalommal. Valószínűleg nem lesz olyan ajándéktárgy, relikvia, amit meg nem vehetne, vagy amiről csak talán álmában gondolta elérhetőnek. Hiszen egy szurkolói bolt maximálisan arra törekszik, hogy még az olyan kívánságokat is teljesítse, ami szinte már-már az elérhetetlenség határát súrolja. És mivel itt tényleg minden extrém dolog beszerezhető, szinte tuti, hogy legközelebb is betér a megszállott rajongó, és akkor is vásárolni fog talán, ha elsőre nem is igazán akart.

Mindemellett egy szurkolói bolt egyfajta hiánypótló kereskedelmi ágazat, ugyanis ha egy ilyen helyen nem kapjuk meg az áhított ajándéktárgyat, nagy valószínűséggel csak nagyon nehezen és körülményesen tudnánk hozzá jutni amúgy. Az üzletben azonnal megfoghatjuk, felpróbálhatjuk, illetve fizetés után máris a magunkénak tudhatjuk, vagy vihetjük is az ajándékot annak, akinek kiválasztottuk. Nem kell napokat várni rá, nincs plusz költség, biztosan jó a méret, szín, stb. Vagyis egy szurkolói bolt minden szempontból kiváló üzlet, nem csak a kereskedőnek, de a focit imádó embereknek is, hiszen egy az útjuk, egyfelé haladnak és kölcsönösen elégítik ki egymás igényeit. Aki egy ilyen jellegű üzletet nyit, szinte biztosan egy volt játékos, netán hatalmas rajongó,vagy csupán felismerte, hogy a rajongóknak is vannak speciális igényeik, szeretnének egy darabot hazavinni kedvenc csapatukból, meccsükből, játékosukból. 

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek